zaterdag 12 oktober 2013

Hoog tijd om blog bij te werken !

Hier ben ik dan terug ! Kreeg de laatste tijd de opmerking dat ik niets meer op mijn blog zette ,wel dat komt doordat ik zoveel projecten heb waar ik aan werk en die maar niet afgeraken ,hopelijk ooit wel !
Laat jullie eens zien waar ik overal mee bezig ben ! Veel kijkplezier !

Dit is onze bureau waar ik een extra tafel heb gezet om te scrappen met foto's ! Mijne man klaagt dat ik boven een rommelkamer (hobbykamer ) heb en nu ook al beneden !! Maar ik zit nu toch bij hen he !


Deze sjaal wou ik vorige zomer afhebben maar zal voor volgende zomer worden ! Was de bedoeling voor de frisse avonden rond mij te kunnen zwieren .

 Dit is Fientje ,een nieuw projectje waar ik in September mee ben gestart Bij Christel ( Salgarollo ) ,het word een kalender en fientje verkleed zich elke maand ,hierboven zie je januari ( al geborduurd ) ,beneden is februari ( nog te borduren )


Dochterlief komt dan tussendoor ook nog eens met iets af om voor haar te maken , en dat moest gisteren al af zijn he ! Hier in de boek zie je het in wit maar zij heeft voor het grijze gekozen wat zeer mooi gaat worden als ze geduld heeft !


Dit is een kerstproject waar ik vorig jaar aan begonnen ben en tegen kerst niet afgeraakt is dus hebben we dat tijdens de zomermaanden  weggestopt en nu terug boven gehaald zodat het tegen deze kerst wel tegen de muur kan schitteren !



Ook een project van dochterlief voor mij ,oorbellen maken voor haar !


Dit is een project van de les lintborduren (Martine ) ,moet een toiletzakje worden !


 Dit is een tussendoortje ,ketting haken ,mooi voor bij de feestdagen !



Deze quilt hebben jullie al eerder gezien ,hij moet nog enkel geguilt worden ,natuurlijk veel werk nog aan ,ben pas eraan begonnen om te quilten ,dus dat zal nog wel effe duren voor die hier in huis kan schitteren

Deze muts had ik tussendoor voor mijn zoon gemaakt maar hij wil ze niet !!!


Dit is het zo een beetje alhoewel hier nog wel ergens projecten zullen liggen die ik wil maken ,maar mensen met deze hobby begrijpen dit zeker en vast !
Nog een fijne creatieve avond
Ann

4 opmerkingen: