zondag 24 maart 2013

Mijn nieuwe aanwinst

Ik was vandaag aan het werken en een dochter van een patiƫnt zei :"al mijne rommel moet buiten " !
Tja en dan haal ik diee maar binnen he ,hier thuis lachen ze al nu word je een echte bomma ,kijk zelf maar mee !

Een breimachine ,tja hoor jullie al zeggen dan is het geen hobby meer want dan doe je het met de hand ,maar toch hier mee kun je sneller iets afwerken tenminste als je het kunt . De mevrouw heeft me gezegd dat ik int begin veel zal vloeken ! Mijn dochter ( 18 jaar ) zegt " nu kun je al beginnen voor de kleinkinderen die ooit zullen komen" maar mijn zoon heeft al 2 pullen bij mij besteld ! Genoeg geleuterd nu ,zal er maar mee beginnen . En beloofd jullie horen het wel als mijn eerste project af is !

Nog een fijn ontspannende creatieve avond
Ann

woensdag 20 maart 2013

Een blokje van de mysterie afgewerkt

Op naar de volgende blok ,nu zijn er 6 van de 19 blokken volledig af , nu komen er ook wat kleinere dus zal het ook iets sneller moeten gaan !

Nog een fijne creatieve avond
Ann

dinsdag 19 maart 2013

Lintborduren

Vandaag was het weer fijn om in Westerlo te zijn om mijn zakje te kunnen afwerken

Ik heb ook al een keuze gemaakt waar ik volgende keer aan wil werken ,laat jullie de stof en de kleuren van de lintjes alvast zien

Nu ga ik nog wat verder werken aan mijne mysterie

Ann

maandag 11 maart 2013

Bedankt Martine

Ik was al een hele tijd aan het proberen om de blogs die ik volg op mijn blog weer te geven maar dit lukte mij maar niet en na 1 mailtje naar martine ( bizzy martine ) is het in orde gekomen !
Dus wil ik ze langs deze weg bedanken
Dikke kussen
Ann

vrijdag 8 maart 2013

Zeer creatieve week gehad .

Eerst en vooral heb ik 2 blokken van de mysterie van Christel afgemaakt ,als ik goed tel heb ik nu 6 blokken van de 19 klaar . Zo hebben jullie een idee hoever ik sta .



Ik ben deze week ook terug gestart met scrappen ( voordiegene die het niet kennen ,het zijn foto's op een speelse ,leuke manier in een album brengen . Ik was samen met nog 2 andere vrouwkes ,hier het resultaat !



Ann