zondag 16 december 2012

Afgewerkte projecten !

Zoals handwerkers wel kennen met verschillende projecten beginnen en dan blijft er al eens iets liggen maar probeer deze dagen toch wat af te werken !
Vorige week klaagde  mijn zoon van koude handen op zijn fiets ,jaja heeft handschoenen maar niet warm genoeg dus ik was op de cursus en martine had hanschoenen voor haar zoon gemaakt ,ja ik ben er dan onmiddellijk mee gestart ! Ze zijn af maar hij wil ze niet ,de wol is voor meisjes zegt hij :-(


Gisteren gezellige namiddag !

Gisteren was het high tea afternoon ,een bijeenkomst voor mensen die dezelfde hobby als ik lief hebben     ,er werd ons iets aangeleerd wat daarna verlot werd en de winnaar kreeg al de gemaakte (door ons) blokjes dan mee naar huis om er een quilt van te maken ! Het was ook lekker smullen ! ik heb niet veel foto's van gemaakt maar als je ze toch wil zien kijk dan bij bizzy martine die gaat jullie zeker alles laten zien !

 

donderdag 13 december 2012

Nog extra's foto's van kerstsfeer zoals beloofd !






Nu ga ik wat handwerkjes afmaken zodat ik ze jullie kan laten zien !

Kerstsfeer

Mijn huis in kerstsfeer ,heb wel veel van vorig jaar gebruikt dus misschien herkennen jullie nog wel iets !! Buiten moet ik nog foto's nemen als het donker is maar daar is iets nieuw bijgekomen ,speciaal voor ons gemaakt door Rogerke !!





 Oei een paar foto's mislukt ,zal er straks nog nieuwe moeten nemen ,en ja hier mijne ijverige student !
Dus later nog meer kerstsfeer !


vrijdag 7 december 2012

Lang geleden !!!

Hier een zeer drukke periode achter de rug en dan moet het bloggen wachten !
Maar als ik tijd heb ,ben ik met handwerk bezig hoor !
Afgelopen dinsdag had ik les bij Christel en ik dacht dat het lintborduren was ,dus de doos van lintborduren mee maar daar aangekomen bleek het de les applicatie te zijn ! Geen erg heb daar dan toch aan mijn project van lintborduren gewerkt en deze week afgemaakt !

Ja martine ,volgende les kan ik aan iets nieuw beginnen !

Vorige week hoorde ik mijn schoonmoeder zeggen dat haar panlappen versleten zijn en vermits het haken zo in is en dat je patronen genoeg vind ben ik er meteen aan begonnen en heb ik zo mijn eerste kerstcadeautje onder de boom kunnen leggen !


Nu nog eens proberen of ik mijn blog in kerstsfeer kan brengen !